Nimenhuuto marker
Alhonniitun Päiväkoti, Alhonniituntie 8, 01900 Nurmijärvi [kartta]

Aiemmasta tiedosta poiketen testijuoksun tilalla 25Manna-harjoitus. Paikkana Alhonniittu ja paikalle viimeistään 17:30. Pyritään tekemään yhteislähtö kello 17:40 eli ennen sitä pitää lämmitellä.

Harjoituksen on tehnyt HyRasta Aki Saranen ja HyRalaiset ovat siis myös mukana harjoituksessa.

Kaikki Mannaan lähtevät luonnollisesti mielellään paikalle, mutta myös ne jotka eivät ole lähdössä Ruotsiin.

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja

5
Anne M Elisa M Nikanor Tatu L Moona M
8
Artturi H Jaakko P Kaisa L Jarkko L (& Jaana) Oona L Siina L Essi M Jonne M
87

Kommentoi...

Tuomas

Huomatkaa, että huomenna Alhonniitussa nuorille 25Manna-harjoitus aiemmin ilmoitetun testijuoksun sijasta. HyRan nuoret ovat myös tulossa paikalle. Kaikki voivat osallistua vaikkeivät Mannaan olisikaan lähdössä.

Ja jos hlauaa käydä tekemässä harjoituksen vaikkapa torstaina omatoimisesti, niin laittakaa minulle viestiä tai kommentoikaa tänne, niin emme hae rasteja pois.

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja