Nimenhuuto marker
Puroniityntie, Puroniityntie 58, 00890 Helsinki [kartta]

ILMOITTAUTUMINEN HARJOITUKSEEN TO KLO 12.00 MENNESSÄ, SAMULI TUO KARTAT TO HALLIHARJOITUKSEEN!

Koko radan pituus 8,5 km.
Radalla on perhoslenkkejä ja runsaasti mahdollisuuksia radan lyhentämiseen (innokkaimmat voivat juosta perhosia myös vastakkaiseen suuntaan, jos matka loppuu kesken). Hajontaa saa juoksemalla perhoset eri järjestyksessä tai eri suuntiin.

Rasteilla on sininen ja oranssi kuitunauha, muutamalla rastilla vain sinistä. Suuri osa rastiväleistä on lyhyitä rastinottoharjoituksen tyyliin, osa hieman pidempiä. Kartaksi saa valita joko käyräkartan (myös jyrkänteet ja isommat siniset merkitty) tai tavallisen kartan. Mittakaava molemmissa 1:10000. Tulostuskoko A4.

Viimeisen rastin jälkeen ennen maalia on runsaasti vaikeakulkuisia jyrkänteitä, joten lopussa ei kannata kiirehtiä vaan katsoa huolellisesti, mistä kohdasta pääsee turvallisesti alas.

Alueella ei ole hirvenmetsästystä, joten treenin voi tehdä milloin vain. Krepit ovat paikoillaan ainakin 11.2. asti.

Pysäköinti: Östersundomin koirametsän parkki, osoite Puroniityntie 58, Helsinki. Pysäköinnistä lähtöpaikalle noin 1-1,5 km riippuen siitä, oikaiseeko parkista Puroniityntielle koirametsän läpi vai kulkeeko tietä pitkin.

Viikonloppuisin parkkipaikkana voi käyttää myös Landbon päiväkodin parkkipaikkaa (Landbontie 2). Tässä tapauksessa suunnistuksen voi aloittaa joltakin lähimmistä rasteista.

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja

2
Iida V Otto S
4
Julia H Suvi H Pasa Anne M
90

Kommentoi...

Samuli, profiilikuva
Samuli

Ilmoittautuminen torstain puoleenpäivään mennessä. Printtaan kartat ennen hallille tuloa.

Otto ilmoittautui in

Käyräkartta

Samuli, profiilikuva
Samuli

Otolla on myös Iidan kartta.

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja